Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Lygter Til Børn

I denne kategori finder du et bredt udvalg af lygter til børn. Her er pandelamper, ravlygter og lommelygter til børn mm. Fælles for lygterne gælder at de er tilpasset målgruppen, børn. Lygterne er derfor brugervenlige, har en lav lysstyrke, samt nogle af produkterne har et børnevenligt design med flotte farver og figurer. 

Har du brug for hjælp til at finde den lygte som kan passe til dit barn, er du velkommen til at kontakte os eller ringe til os på 70 60 55 01. 

Filtrer
Lumen
  1. 3 varer
Producent
  1. 3 varer
  2. 2 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
5 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Praktiske lygter til børn

Har eller kender du et nysgerrigt barn, som gerne tilbringer tid udenfor, og som ikke vil lade sig stoppe af mørket, men som godt kunne bruge lidt lys til at finde vej til skole, fritidsaktiviteter, gå tur med hunden eller noget helt fjerde så er en lygte til børn det du skal have fat i. Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige praktiske lygter til børn, her er pandelamper til børn, til de der gerne vil have hænderne frie til f.eks. at cykle eller holde i hundesnoren, lommelygter til børn til de børn som selv vil bestemme hvor lyset skal være henne, her er også små ravlygter til de børn som har fundet sig en ny hobby eller som du måske tænker kunne blive jeres nye fælles hobby. Hvilken lygte barnet har behov for, ved du som forældre, bedsteforældre eller bekendt nok bedst. Vi vil dog gerne tillade os at fortælle lidt generelt om fordelene ved at vælge f.eks. en lommelygte til børn. Vores udvalg af lygter til børn er designet til den unge forbruger og du vil derfor opleve at produkterne i denne kategori har en super nem brugervenlighed, samt nogle af produkternes design er præget af flotte farver og figurer som gerne ville falde i børnenes smag. Derudover har alle lygterne tilfælles, at de har en lav lumen, så hvis dit barn ikke kan dy sig fra at kigge direkte ind i lyset, vil de ikke blive blændet. 

Køb lygter til børn online eller i showroom 

Du finder hele vores udvalg af lygter til børn online her på siden, og naturligvis til nogle skarpe priser! Skulle du få brug for hjælp til at finde det rette produkt, har du spørgsmål til os eller vores produkter er du velkommen til at kontakte os online eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar til at hjælp, guide og rådgive dig sådan at du får det helt rigtige produkt som kan matche dit barns behov. Vil du gerne komme i vores showroom og se de forskellige lygter, eller lade dit barn vælge selv, skal I eller Du være mere end velkomne. Vores showroom er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Har kan I/Du i rolige omgivelser, med den rette vejledning finde den børnelygte som matcher jeres behov og ønsker.