Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Lommelygter

I denne kategori finder du vores store udvalg af lommelygter til outdoor. Fælles for dem gælder, at de har rigeligt med lysstyrke og så er de udviklet med henblik på at blive brugt i et vanskeligt miljø. Vores brede udvalg af lommelygter rummer flere forskellige typer, her er alt fra en praktisk lille lommelygte du kan have med i lommen, til de store lygter som kan lyse større arealer op. Vi forhandler lommelygter fra kendte mærker som KLARUS, Suprabeam og Led Lenser, som alle er kendte for at producere kraftige lommelygter med god holdbarhed.

Køb din lommelygte hos Outdoor Adventure, vi har over 30 års erfaring og vi hjælper og guider gerne dig på vej til det rette køb. Vi har derudover billig fragt og hurtig levering !

Filtrer
Farve
  1. 2 varer
Lumen
  1. 7 varer
  2. 2 varer
  3. 3 varer
  4. 1 vare
Producent
  1. 1 vare
  2. 4 varer
  3. 1 vare
  4. 8 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
14 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Kraftige lommelygter

Hvor mange lumen skal min lommelygte have? Det er et af de spørgsmål vi tit bliver stillet. Det er svært at give et svar på, da det afhænger af hvad du skal bruge din lommelygte til. Er du på jagt efter en kraftig lommelygte til outdoor er du kommet til det rette sted. Vores lommelygter er med LED, hvilket vil sige du får de bedste forhold for din lommelygte. LED teknologien er efterhånden gammel, men den er igennem de sidste mange år gennemgået en massiv udvikling. Det startede med glædepærer som i dag er blevet til innovative dioder der har en utrolig holdbarhed og lysstyrke. De kraftige lommelygter til outdoor som du finder i denne kategori, er fintunet og programmet netop til dette formål. Der er ingen tvivl om, at det er et marked der udvikler sig hele tiden, vi ser konstant nye modeller af lommelygter som overgår de eksisterende. Du skal se udviklingen som noget positivt for dig som forbruger, når du køber en lommelygte hos os, er du sikker på du får den nyeste teknologi på markedet, og det sikre dig optimal lysstyrke og lang holdbarhed på batteriet.

Hvilken lommelygte skal man vælge?

Hvilken lommelygte du skal vælge, afhænger af dine behov og ønsker til en lommelygte. Vi anbefaler du gør dig overvejelser omkring hvad du har af forventninger til din lommelygte, skal den kunne holde lang tid på batteriet, justerende lysstyrke, genopladeligt batteri, vandtæt mf. Listen af overvejende punkter er lang, og det kan måske føles lidt som en jungle af bevæge sig rundt i. Men hvis du holder fokus på hvad dit formål med lommelygten er, finder du helt sikkert en der passer til dig i vores sortiment. Det kan også være du undervejs finder ud af, at du skal bruge den til at løbe med i vinterhalvåret, til dig anbefaler vi du ser vores udvalg af pandelamper. De giver dig en bedre frihed når du bevæger dig, samtidig med lyset følger dit hoved, så du har konstant lys der hvor du løber.

Genopladelig lommelygte

Vi ser i øjeblikket et stigende salg i lommelygter med genopladeligt batteri. Du kender det sikkert godt hvis du har eller har haft små børn i hjemme, elektronik der skal bruge batteri. Hvor mange batterier var det nu og hvilken størrelse, og på en eller anden måde ender man altid med at have det forkerte liggende, og så kan man ikke bruge sit produkt. Det samme gælder lommelygter, de har gennem tiden gennemgået en revolution på batteriområdet. Du har sikkert haft en lommelygte som barn, og har du haft en stor en, har den højest sandsynlig brugt de store runde batterier. Ikke nok med de havde en dum størrelse i forhold til hvad der var på lager af batterier i skuffen, så koster de også en del. I dag er mange af vores lommelygter genopladelige. Det vil sige, at du kan sætte din lommelygte til opladning på samme måde som du oplader din mobiltelefon. Hos Outdoor Adventure ser vi et stigende salg af genopladelige lommelygter, og vi forstår det godt, for det er godt nok smart! Men vi har også lommelygter til almindeligt batteri, for vi nogen som ikke husker at få opladt vores elektronik, og der findes ikke noget værre end at skulle afsted på eventyr med sin lommelygte og så har den ikke noget strøm på. Hvis du er en af dem, så skal du overveje om det passer bedre til dig med en lommelygte du kan skifte batteri på når du skal bruge den.

Lommelygter til outdoor online

Find din lommelygte til outdoor online hos Outdoor Adventure. Vi har et bredt udvalg som består af mange forskellige størrelser lommelygter med forskellige slags funktioner. Er du i tvivl om hvilken lommelygte du skal vælge, så kontakt os gerne eller ring til os på 70 60 55 01. Vi har 30 års erfaring i branchen og vi hjælper og guider gerne dig på vej til køb af den rette lommelygte. Hvis du gerne vil prøve at holde din lygte eller afprøve lysstyrken, kan du besøge os i vores showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi glæder os til at høre fra dig!