Foldeknive

En foldekniv er et godt redskab at have med sig i mange situationer. Om du befinder dig i naturen, på camping eller noget helt tredje, er en foldekniv et vigtigt redskab at have med. Fordelen ved at vælge en foldekniv frem for en fastbladet kniv, er størrelsen. Foldekniven er kompakt og passer ofte i lommen, grundet den lille størrelse. Du vil sikkert ingen gang bemærke du har den med. Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg af foldeknive i forskellige designs, i forskellige prisklasser. Vi giver dig altid en god pris på det du lige står og mangler, og så sælger vi endda udelukkende foldeknive af den bedste kvalitet.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Foldeknive til outdoor

Der findes mange forskellige typer foldeknive på markedet. De differentierer sig på størrelse, skarphed, design mf. En foldekniv er først og fremmest smart fordi den ikke fylder særlig meget, den bliver derfor også omtalt som lommekniv, og er nem at have med på tur. En foldekniv til outdoor er smart, da du aldrig ved hvad din tur i det fri byder på, og med en fix lille foldekniv, er du godt beredt. Hos Outdoor Adventure har vi samlet et bredt udvalg af det bedste på markedet. Vi har samlet et udvalg der består af mange forskellige slags foldeknive, så du finder helt sikkert en der matcher dine behov og ønsker. Vi har foldeknive til allround opgaver og andre er mere specifikke formål som jagt og fiskeri. Vores udvalg er valgt hos de skarpeste leverandører på markedet, så vi kan stå inde for kvaliteten af vores foldeknive.

 

Multifunktionelle foldeknive

Knivens historie strækker sig helt tilbage til jernalderen, og allerede den gang så man flere forskellige typer knive. Både knivstørrelser, men også udformningen af bladet, antallet af lag og meget mere. Hvornår lommekniven præcis blev opfundet, står ikke klart, men i slutningen af 1800-tallet ønskede den Schweiziske hær at forsyne sine soldater med en praktisk multifunktionel lommekniv. Idéen opstod da man ønskede at udstyre soldaterne med et redskab som kunne være behjælpelig med flere ting, men samtidig have en kompakt størrelse, så det sparede dem plads og vægt i oppakning. Efter en årrækkes kamp om at producere den bedste multitools, blev det den klassiske Schweizer kniv der ’’vandt’’. Den Schweiziske hær var ikke særlig begejstret, men det var resten af verden, og der opstod et ikon, som de fleste kender i dag.

 

Køb foldeknive online eller i showroom

Du finder hele vores store udvalg af foldeknive online her på siden. Vi har gjort det let for dig at navigere rundt i de forskellige slags, og du kan enkelt filtrere i de forskellige kategorier af knive, så du kun får vist dem der passer til dine behov og ønsker. Er du i tvivl om hvilken kniv du skal vælge, har du spørgsmål til os eller til vores produkter så kontakt os gerne her, eller ring til os på 70 60 55 01. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi hjælper gerne dig på vej til dit næste køb. Køber du foldeknive online på Outdoor-Adventure.dk giver vi dig fri fragt og hurtig levering. Vil du hellere se og mærke på foldeknivene inden du tager dit endelige valg, er du altid velkommen til at besøge os i vores showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi står klar til at tage imod dig, og det vil være os en fornøjelse at finde den helt rigtige foldekniv til dig !