70 60 55 01    |   

  Gratis fragt med PostNord    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Fortrydelsesret og Reklamationer

 

Fortrydelsesret på 30 dage

Der kan være flere årsager til at du ønsker at returnere det produkt du har købt. Under alle omstændigheder vil vi meget gerne høre om årsagen, idet det er med til at vi bedre kan afgøre hvilke produkter der ikke nødvendigvis lever op til forventningerne hos dig som kunde.

Ønsker du at benytte dig af vores fortrydelsesret på hele 30 dage, er det nemt og hurtigt. Du må meget gerne sende os en besked via vores kontaktformular, om at du returnerer produktet, så vi ved det er på vej. Derefter pakker du produktet forsvarligt og sender til vores adresse. Vi anbefaler at du sender med trackingnummer, idet det ved tvivlsspørgsmål vil være muligt at tracke pakken.

Som udgangspunkt returnerer vi fakturabeløbet på produktet til det kreditkort der er benyttet ved købet. Ønsker du at beløbet udbetales til et andet kontonummer, er du velkommen til at skrive det til os. Under alle omstændigheder vil produktet blive krediteret så snart vi modtager det retur.

 

Reklamation - Hvordan gør jeg

Selvom vi forsøger kun at forhandle gode og solide produkter som er gennemtestet, kan det desværre ske at der kommer fejl og defekter på produkter. Hos Outdoor Adventure forsøger vi at rådgive dig så godt som muligt ved eventuelle reklamationer, derfor er du meget velkommen til at kontakte os på 70 60 55 01 eller via vores kontaktformular.

Herefter vil vi prøve at hjælpe dig med udbedring af fejlen, eller konstatere at vi skal have produktet ombyttet eller repareret. Du må påregne nogle dages ekspeditionstid, idet vi mange gange skal have kontaktet vores leverandører for at aftale nærmere vedr. reklamationen.

 

Adresse til returnering af produkter

 

Adressen du skal benytte ved returnering af produkter er:

 

Outdoor Adventure

Kværkebyvej 30

4100 Ringsted

KONTAKT OS HER:

Navn:

E-Mail:

Telefon:

Kommentar: