70 60 55 01    |   

  Gratis fragt med PostNord    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Peltor høreværn

Det siger sig selv. Når man færdes i støjende omgivelser skal man beskytte sine ører. Med Peltor høreværn er du sikker på at få den beskyttelse du har behov for. Vælger du et elektronisk høreværn fra Peltor er du sikker på samtidig også at kunne høre hvad der foregår omkring dig.

Peltor Høreværn - Kvalitet frem for alt

Peltor har produceret høreværn i over 50 år og har derfor et kæmpe knowhow indenfor høreværn. Der sker hele tiden en rivende udvikling indenfor primært elektroniske høreværn og Peltor er helt fremme i denne udvikling. Med et Peltor høreværn er du garanteret kvalitet og design helt i top. Specielt anbefaler vi du kigger nærmere på Peltor Sporttac jagthøreværn, som er brugt verden over til både jagt, fritid og erhverv. Du kan se alle de imponerende produkter fra Peltor på deres officielle hjemmeside.

Køb Peltor høreværn online hos Outdoor Adventure

Ønsker du et godt og gennemprøvet høreværn til jagt, kan vi absolut anbefale Peltor høreværn. Her får du fuld valuta for pengene og kvalitet frem for alt.

Hos Outdoor Adventure ønsker vi at tilbyde dig et stort program af Peltor høreværn. Vælger du at købe dit nye høreværn hos os sender vi det naturligvis gratis til hele Danmark. Husk du kan benytte dig af vores 14 dages fortrydelsesret hvis du fortryder dit køb.

pr. side
1 varer
Peltor Protac Hunter

Peltor Protac Hunter

Pris: 995,00 kr

Special Price 795,00 kr

-20%
Peltor ProTac Hunter høreværn til jagt
Peltor Protac Hunter

Peltor Protac Hunter

Pris: 995,00 kr

Special Price 795,00 kr

-20%
pr. side
1 varer
Filtrer din søgning

Mulige filtre

Producent
  1. Peltor (1)
Sammenlign produkter

Du har ingen produkter at sammenligne.

Pris
kr794
kr796
  • Køb dit outdoorudstyr online hos Outdoor Adventure !