Som vi tidligere har nævnt er vi utrolig stolte af at kunne præsentere 5.11 i vores sortiment. 5.11 producerer tøj i meget høj kvalitet som alt sammen er udviklet og testet til brug i forsvaret og militæret. Netop derfor er der utrolig mange krav der skal leves op til, men det største og sværeste krav er nok det der kommer fra brugeren...

5.11 Stryke bukser til jagt og fritid.5.11 Stryke bukser til jagt og fritid

Indtil videre er vi hos Outdoor Adventure blevet helt overvældet af den kvalitet vi har oplevet fra 5.11. Men vi vil dog lige give en nærmere introduktion til deres Stryke bukser.

Hvis du er helt vild med de lidt dyrere mærker på markedet, vil du elske alt det du får for kun 799,-. For Stryke bukserne har mange spændende features som vi ved du vil elske..

5.11 Stryke bukserne er produceret af det innovative Flex-Tac™ som giver dig praktisk strækfunktion i stoffet. Stoffet er syet som Ripstop hvilket gør at selvom man skulle være uheldig at få revet stoffet, vil det kun være kvadrater på ½x½ cm der vil rives.

Stoffet er belagt med Teflon® som giver effektiv beskyttelse mod snavs, vand og mudder. Bukserne er ikke vandtætte, men så tæt på man kan komme, uden membran. Vi er utrolig imponerede over denne Teflon® belægning som bare fungerer så godt.

God pasform og et utal af praktiske lommer

5.11 Stryke bukser har en god og behagelig pasform, og kombineret med det selvjusterende taljebånd har du et par bukser der altid sidder helt perfekt.

Bukserne er udstyret med mange praktiske lommer, bl.a. gode og dybe sidelommer der kan indeholde alverdens ting og sager. Baglommer, dybe almindelige lommer samt magasin lommer på forsiden af bukserne. Som outdoor menneske eller jæger, har man nok ikke det store at bruge magasinlommer til, men her passer mobiltelefonen eller lommelygten helt perfekt.

5.11 Stryke bukser - Perfekt til outdoor og jagt

Der er vist ingen tvivl om at Stryke bukserne fra 5.11 er helt perfekte til brug i naturen. Bukserne kan købes i mange forskellige farver så man både kan have et par til pænt brug og et par til arbejdsbrug. Du kan se hele vores sortiment af 5.11 tøj her.