Vi er i fuld gang med at oprette varer fra 5.11 som vi har fået den store fornøjelse at kunne forhandle. Rigtig længe har vi holdt øje med dette amerikanske mærke, som oprindeligt er udviklet til taktisk brug. Tøjet har rigtig mange fordele som man kan bruge når man færdes i naturen.

Vi har fået det første tøj på lager og er allerede meget begejstrede for den kvalitet som 5.11 står for. 

5.11 Tactical - Perfekt som outdoor- og jagttøj

Der er ingen tvivl om at det tøj som 5.11 producerer er i absolut topklasse. Når du først har prøvet et sæt tøj fra 5.11, er vi ret sikre på at du ikke vil have noget andet.. Hos Outdoor Adventure er vi ihvertfald helt sikre.. Vi elsker allerede vores tøj fra 5.11..

5.11 har et stort produktsortiment, men indtil videre har vi valgt at fokusere på bukser, jakker og skjorter. Flere af deres modeller kan leveres i RealTree så du falder fuldstændig ind i naturen.

Specielt er vi meget begejstrede for Stryke bukser som har en helt unik vævning som gør bukserne utrolig smidige. Stoffet som bukserne er syet af, er belagt med Teflon hvilket giver bukserne en utrolig smudsafvisende overflade som også tildels er vandafvisende.

Vi glæder os utrolig meget til at forhandle sortimentet fra 5.11 og håber du vil blive lige så glad for tøjet som vi allerede er..

Du kan se hele vores sortiment af 5.11 jagttøj her, eller se nærmere på vores jagtbukser, jakker til jagt eller jagtskjorter.